Szolgáltatásaim

Kerti tanácsadás

A kerti tanácsadás keretében válaszolok a kerttel kapcsolatos kérdésekre, megbeszélhetünk ötleteket, lehetőségeket, amik a kertben rejlenek. Kertgondozással kapcsolatos ismétlődő teendőket és aktuálisan elvégzendő kerti feladatokat is átbeszéljük. A kerti tanácsadás történhet telefonon, videóhívásban és személyesen is.

Kertfelmérés

A tervezéshez szükséges a kert méretarányos alaprajza. Ha ilyennel nem rendelkezel, de szeretnél egyet, akkor kérheted a kertfelmérés szolgáltatásomat. A kerted méreteit és a benne meglévő elemek elhelyezkedését lemérem, és azt feldolgozás után digitális formátumban a rendelkezésedre bocsátom.

Kerttervezés

A kerttervezés egy több lépésből álló folyamat. Eldöntheted, hogy mindent vagy csak egyes részeket szeretnél velem megterveztetni.

Koncepciótervek készítése

A koncepcióterv elkészítésekor meghatározzuk a kert funkcióit, végig vesszük a lehetséges elrendezéseket. Figyelmet fordítva a kert sajátos adottságaira megtervezem a kert növényzetének praktikus és a területhez illeszkedő elrendezését. A koncepcióterv tartalmazni fogja a kerted méretarányos alaprajzát, benne az egyes területek, funkciók elhelyezkedését, melyet digitális formátumban a rendelkezésedre bocsátok.

Kiültetési tervek készítése

A kiültetési terv egy terület részletes növényültetési tervét tartalmazza, melyhez pontos darabszámokkal és fajtákkal megadott növénylista, illetve gondozási tanács is tartozik.

Ágyástervek készítése

Kisebb volumenű ágyások ültetési terve is hasonlóan készül, mint a kiültetési tervek. Legtöbbször nincs szükség személyes felmérésre, így a tulajdonos fotói, videói alapján ez tökéletesen elvégezhető. A növények pontos helyével és fajtájával, valamint darabszámával megjelölt dokumentumok adok át gondozási tanácsokkal digitális formátumban.

Művezetés

Az általam készített, kiültetési és ágyástervekhez kérhető művezetés is, ilyenkor személyesen veszek részt az ültetésen, én helyezem ki a növényeket a helyükre, és koordinálom az ültetést akár azt a tulajdonos maga, vagy a kertépítő végzi.

Kert coaching

A coaching keretein belül az általam tervezett kerteket figyelemmel kísérem, megfigyelem a növények fejlődését és az esetleges veszteségeket. A kert alakulását hozzáértő szemekkel figyelem, és formálom a hosszútávú célok elérése érdekében. Egy kert folyamatosan változik, ahogy a klímánk is, így kiemelten fontosnak tartom, hogy az általam tervezett kerteket ne hagyjam magára.

Segítek megbízható kertépítő céget találni

Kertépítéssel nem foglalkozom, de több megbízható kertépítővel vagyok kapcsolatban, akik kiváló minőségben dolgoznak.

Hívj vagy írj most, hogy minél hamarabb hozzákezdhessünk a közös munkához!

Torsán Lilla