Évelőakadémia: Minden, amit érdemes az évelőkről megtanulni

Az elmúlt négy hétben részt vettem egy nagyon szuper képzésen. Már egy ideje szemeztem a tanfolyammal, de most jött el az én időm, és jelentkeztem végre az Évelőakadémiára.

Évek óta forgatom a kertészeti könyveket, de mégis azt éreztem, hogy szükségem lenne egy átfogó képzésre, ahol valamiféle rendszerben tanulhatok a növényekről. Szerencsére ez a tanfolyamtól pont ezt kaptam meg, amiért nagyon boldog vagyok.

Őszintén tudom ajánlani a tanfolyamot mindenkinek, aki szakmabeli vagy hobbikertész, de leginkább azoknak, akiknek a növények vannak az érdeklődésük fókuszában.

Évelőakadémia
Sokat körmöltünk, de megérte 🙂

Mit tanulsz majd a tanfolyamon?

  • szemléletmódot
  • rendszerben való gondolkodást
  • klassz évelő növényeket (rettenetesen sok latin névvel 😀 )
  • tervezési alapokat
  • gyakorlati módszereket
  • kertkialakítási és kertfenntartási alapokat

Miért érdemes részt venni az Évelőakadémián?

Nagyon klassz csapatban tanulhatsz és remek előadóktól. Minden előadónk nagyon szuper színvonalú prezentációkkal tágította a fejünket, és egytől egyig rettenetesen barátságosak és közvetlenek voltak:

Ambrus Mária Zsófia, az Évelőakadémia alapítója
Mocsáry Pál, a Mocsáry kertészet tulajdonosa
Patkós István a Beretvás kertészettől
Fráter Erzsébet a Vácrátóti Botanikus Kerttől
Szabó Krisztina a Szent István Egyetemről

Külön kiemelést érdemel az Évelőakadémia megálmodója és alapítója, Ambrus Mária, sokunknak csak Marcsi. Melegséggel és szeretettel fordult mindnyájunkhoz, mindig türelemmel végighallgatott minden kérdést és alaposan meg is válaszolta őket. Rengeteg tudást kaptunk tőle.

A tervezési gyakorlati feladatoknál mindenkinek teljes figyelmet szentelt, jó tanácsaival segített rávezetni minket a legjobb megoldásokra.

Marcsi jó kertészeti könyveket is ajánlott a tanfolyamon, amik nagyon hasznosak voltak. Sőt kaptunk is egy remek könyvet Patkós István tollából, aki ráadásul egy szuper előadást is tartott nekünk.

Akinek kamarai pontokra van szüksége, ez a tanfolyam nagyon jó választás, ugyanis a MÉK 16 ponttal jutalmazza az Évelőakadémia hallgatóit a teljes tanfolyam elvégzésért.

Hab a tortán, hogy a tanfolyam végére annyira összekovácsolódott a csapatunk, hogy megbeszéltük, hogy rendszeresen találkozni fogunk, és szakmai programokat, utazásokat szervezünk majd a jövőben.

A legjobb csapat 🙂 A padtársam Anikó volt 🙂

Hol tudtok jelentkezni?

Az Évelőakadémia weboldalán megtaláltok minden információt az induló tanfolyamokról.

www.eveloakademia.hu

Marcsi egyik munkáját, Major György kertjét is érdemes megnézni, mert nagyon szuper.

Oszd meg, ha tetszett!

Iratkozz fel!

Likeold a Kerti kalauz facebook oldalát!
Ha szeretnél virágokról, kerttel kapcsolatos témákról beszélgetni másokkal, csatlakozz a Kerti kalauz zárt facebook csoportjához!
Tedd fel a kérdésed, segítünk, ha tudunk! 🙂
Az is szuper, ha megosztod a saját tapasztalatod, és segítesz vele másoknak!

Kapcsolódó cikkek